Göm menyn

Boka en bibliotekarie

Arbetar du med en på kandidatuppsats, magisteruppsats, masteruppsats eller exjobb? Eller motsvarande examensarbete? Skriver du på en forskningsrapport eller avhandling? Vi hjälper dig att vässa din sökteknik för att hitta lämpliga källor.

Som anställd eller som student på lägst c-nivå vid Linköpings universitet kan du boka tid och få hjälp av en bibliotekarie. I formuläret nedan anger du önskemål om tid och plats. Du anger också vilka problem du har stött på i samband med att du sökt information inom området.

Observera! Det datum du anger i formuläret är enbart ett önskemål. Boka minst tre arbetsdagar i förväg. När du har skickat formuläret kommer du att bli kontaktad av handledande bibliotekarie via e-post, och tillsammans bestämmer ni slutgiltig tidpunkt för er träff.

Mötesplats är för samtliga bibliotek vid informationsdisken.

Välkommen!

 Dagens datum: 2018-09-24, vecka 39, måndag   

* Obligatoriska uppgifter

Namn: *
E-post: *
 
Önskat datum: *
Önskat bibliotek: *
Jag är: *


Jag studerar/arbetar med: *
Jag behöver hjälp med att: *

Var har du sökt?
Vilka sökord du har använt? *

Relaterat

Språkverkstaden

Språkverkstäderna är öppna för alla studenter vid Linköpings universitet som vill ha hjälp med muntlig eller skriftlig framställning på svenska och engelska. Hjälpen är kostnadsfri.

Academic English Support

De engelska språkverkstäderna hjälper dig att utveckla dina färdigheter i att skriva och tala engelska och på så sätt öka ditt självförtroende när det gäller att använda engelska i akademiska sammanhang.

Fråga forskare

Vill du ställa en fråga till forskare vid Linköpings universitet? En stark expertpanel inom vitt skilda ämnesområden levererar svar som publiceras på webben och via e-post direkt till dig.


Sidansvarig: webmaster@bibl.liu.se
Senast uppdaterad: 2014-11-06